ΠαιχνίδιαΠεριεχόμενα

Αρχική σελίδα
Ενδιαφέροντα
Περί εμού
Κείμενα
Δεσμοί
Χάρτης

 

Το site σκάβει...

...ίσως για πάντα!


Πείτε μου κάτι!

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, το 1979, ήρθα για πρώτη φορά σε επαφή με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ένας φίλος μου με προσκάλεσε σπίτι του και παίξαμε με μια παιχνιδομηχανή που είχε φέρει ο πατέρας του από το εξωτερικό (ναυτικός, γαρ) και είχαμε συνδέσει στην τηλεόρασή του. Επρόκειτο για ένα "αρχαίο Playstation", για μένα όμως ήταν η αρχική επαφή με τους υπολογιστές (αν εξαιρέσουμε τις αριθμομηχανές).

Μετά ήρθε η εφηβεία και δεν είχα όρεξη να ασχολούμαι με ...βλακείες που σε κράταγαν μέσα στο σπίτι, και αντ' αυτού επιδόθηκα επί μακρόν στα σοβαρά θέματα, δηλαδή παρέες, μπάλα και σχέσεις. Γρήγορα όμως αντιλήφθηκα ότι μπορούσα να παίζω ηλεκτρονικά στα "ουφάδικα", οπότε διέπρεψα στο Moon Cresta και σε άλλα shoot 'em up της εποχής.

Το 1985 που πήγα Β' Λυκείου (στο Πολυκλαδικό Ηλιούπολης), είχαμε ένα μάθημα Πληροφορικής. Τότε ήταν η δεύτερη και καθοριστική επαφή μου με τους υπολογιστές και η πρώτη με τον προγραμματισμό (σε γλώσσα BASIC, φυσικά). Αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τους υπολογιστές και γι' αυτό (εν αναμονή της εισόδου μου στο Πανεπιστήμιο του χρόνου) ...αγόρασα έναν ZX Spectrum και έπαιζα από το πρωί μέχρι το βράδυ παιχνίδια (τα φόρτωνα από κασέτα) - έκανα ωστόσο και αρκετά προγράμματα. Η εποχή της αθωότητας και της μπάλας στο δρόμο είχε τελειώσει. Ζήτω ο εγκλεισμός στο σπίτι και η πώρωση.

 

Το Internet είναι γεμάτο τοποθεσίες για όλα τα γούστα. Έχω ξεχωρίσει κάποιες από αυτές και παραθέτω τα διαφημιστικά τους κουμπιά για περαιτέρω αναζήτηση.

Φοβερή μηχανή αναζήτησης. Check it out!!!Ταχυδρομικές λίστες για όλα τα γούστα. Φτιάξε κι εσύ τη δική σου (αρκεί να βρεις ανθρώπους να συμμετέχουν, πράγμα αρκετά δύσκολο...)

Είναι αρκετά σπαστικό, αλλά κάνει τη δουλειά του καλά και οργανωμένα (αν και κολλάει πολλές φορές, ενώ άλλες απλά δεν είναι αρκετό...)

Το λογισμικό ενός λειτουργικού PC

 

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας αντικατοπτρίζει τις απόψεις του δημιουργού της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2005, ώρα 21:21.