Ενδιαφέροντα

Μουσική ] Παιχνίδια ] Προγραμματισμός ] Διδασκαλία ]


Περιεχόμενα

Αρχική σελίδα
Ενδιαφέροντα
Περί εμού
Κείμενα
Δεσμοί
Χάρτης

 

Το site σκάβει...

...ίσως για πάντα!


Πείτε μου κάτι!

Εδώ θα βρείτε τα θέματα που με απασχολούν στη ζωή μου (εκτός φυσικά από το φαγητό, τον ύπνο και την οικογενειακή ζωή). Η μουσική είναι το φετίχ μου: τραγουδάω, αλλά θέλω να μάθω τουλάχιστον ένα μουσικό όργανο - άρχισα με κιθάρα, όπου οι πρόοδοί μου είναι πενιχρές μέχρι στιγμής (χρειάζεται χρόνος). Παράλληλα, κάνω συλλογή από τραγούδια είτε σε ηλεκτρονική μορφή (CDs, mp3s) είτε σε βινύλιο (τι είναι αυτό?!).

Στα παιχνίδια καταναλώνεται πολύς από τον ελεύθερο (και μη) χρόνο μου. Κυρίως ασχολούμαι με ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά τη μερίδα του λέοντος έχουν τα ... ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Είτε για χόμπυ, είτε για επαγγελματικούς ή εκπαιδευτικούς λόγους, συχνά προγραμματίζω σε διάφορες γλώσσες. Στην μέχρι στιγμής καριέρα μου έχω αρκετές εμπειρίες τις οποίες παραθέτω ευχαρίστως, μαζί με πληθώρα δεσμών στο Διαδίκτυο.

Πάνω απ' όλα, όμως, είμαι καθηγητής. Γι' αυτό έχω να πω πολλά για τη διδασκαλία της Πληροφορικής, καθώς και για γενικής φύσεως διδακτικά και μαθητικά θέματα.

 

 

Το Internet είναι γεμάτο τοποθεσίες για όλα τα γούστα. Έχω ξεχωρίσει κάποιες από αυτές και παραθέτω τα διαφημιστικά τους κουμπιά για περαιτέρω αναζήτηση.

Φοβερή μηχανή αναζήτησης. Check it out!!!Ταχυδρομικές λίστες για όλα τα γούστα. Φτιάξε κι εσύ τη δική σου (αρκεί να βρεις ανθρώπους να συμμετέχουν, πράγμα αρκετά δύσκολο...)

Είναι αρκετά σπαστικό, αλλά κάνει τη δουλειά του καλά και οργανωμένα (αν και κολλάει πολλές φορές, ενώ άλλες απλά δεν είναι αρκετό...)

Το λογισμικό ενός λειτουργικού PC

 

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας αντικατοπτρίζει τις απόψεις του δημιουργού της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2005, ώρα 21:21.