ΔιδασκαλίαΠεριεχόμενα

Αρχική σελίδα
Ενδιαφέροντα
Περί εμού
Κείμενα
Δεσμοί
Χάρτης

 

Το site σκάβει...

...ίσως για πάντα!


Πείτε μου κάτι!

23/10/2004
Φέτος μετατέθηκα στην Α' ΑΘΗΝΑΣ και διδάσκω στο 1ο ΤΕΕ Αθηνών, στο Μεταξουργείο, οδός Αχιλλέως και Μυλλέρου γωνία. Η τοποθέτησή μου έγινε σε δύο πράξεις, αρχικά στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Υμηττού από λάθος του Α' ΠΥΣΔΕ Αθηνών. Ακολούθησε ένσταση του θιγόμενου εκπαιδευτικού και η επόμενη πράξη με έστειλε στο 1ο ΤΕΕ Αθηνών. Τέτοια λάθη δεν είναι σωστό να γίνονται, όμως, γιατί το πρώτο σχολείο είναι ενάμισι χιλιόμετρο από το σπίτι μου, ενώ το δεύτερο οκτώμισι... Καλά να είμαστε και του χρόνου βλέπουμε... Κατά τα άλλα, το 1ο ΤΕΕ Αθηνών στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο (του 2002), πράγμα που κάνει τη διαφορά. Οι συνάδελφοι είναι ευγενικοί και συνεργάσιμοι και ο καιρός περνά, τρα λα λα...

5/11/2003
Από το
σχολικό έτος 2001-2002 μέχρι και σήμερα διδάσκω στο 1ο ΤΕΕ Πειραιά. Έχει πρωινό ωράριο και βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών-Πειραιώς 95 στα Καμίνια, απέναντι από το εργοστάσιο "ΕΛΑΪΣ". Στεγάζεται σ' ένα θαυμάσιο κτίριο της παλιάς "κλωστοϋφαντουργικής" (Σ.Κ.Υ.Π.), ενώ παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό (μαθητές και καθηγητές) συνεργάζεται αρμονικά και οργανωμένα.

 

 

Το Internet είναι γεμάτο τοποθεσίες για όλα τα γούστα. Έχω ξεχωρίσει κάποιες από αυτές και παραθέτω τα διαφημιστικά τους κουμπιά για περαιτέρω αναζήτηση.

Φοβερή μηχανή αναζήτησης. Check it out!!!Ταχυδρομικές λίστες για όλα τα γούστα. Φτιάξε κι εσύ τη δική σου (αρκεί να βρεις ανθρώπους να συμμετέχουν, πράγμα αρκετά δύσκολο...)

Είναι αρκετά σπαστικό, αλλά κάνει τη δουλειά του καλά και οργανωμένα (αν και κολλάει πολλές φορές, ενώ άλλες απλά δεν είναι αρκετό...)

Το λογισμικό ενός λειτουργικού PC

 

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας αντικατοπτρίζει τις απόψεις του δημιουργού της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2005, ώρα 21:21.