Διάφορα

Προγράμματα ]


Περιεχόμενα

Αρχική σελίδα
Ενδιαφέροντα
Περί εμού
Κείμενα
Δεσμοί
Χάρτης

 

Το site σκάβει...

...ίσως για πάντα!


Πείτε μου κάτι!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - 14/11/2004
Η πόλη μας, η Ηλιούπολη, βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού, ενός βουνού που παλαιότερα ήταν πευκόφυτο, με πολλά ρέματα και ρυάκια που περνούσαν μέσα από την Ηλιούπολη και τις γύρω περιοχές. Το κλείσιμο των ρεμάτων με χώματα και οι πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δάσος οδήγησαν τα νερά των πηγών κάτω από το έδαφος και τα νερά της βροχής μέσα στους δρόμους που πλημμυρίζουν με κάθε ξαφνική μπόρα. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει υπόγειοι αγωγοί που οδηγούν τα νερά της βροχής από τους δρόμους στη θάλασσα, αλλά και πάλι υπάρχει πρόβλημα πλημμύρας αν η βροχή είναι δυνατή. Τα υπόγεια νερά της περιοχής μας αντλούνται από γεωτρήσεις που έχει κάνει ο δήμος. Τα νερά αυτά δεν είναι πόσιμα αλλά χρησιμοποιούνται για την άρδευση των πάρκων και των αλσών της πόλης μας. Οι επτά γεωτρήσεις που λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια εξασφαλίζουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση του δήμου και των δημοτών το νερό για το πότισμα σχεδόν όλου του πράσινου της πόλης από κρουνούς ή βυτιοφόρα οχήματα. Κρουνοί επίσης υπάρχουν στους πρόποδες του Υμηττού και χρησιμεύουν στη γρήγορη κατάσβεση των πυρκαγιών και στο πότισμα των νέων δέντρων που φυτεύονται με τις τακτικές αναδασώσεις.

Το Internet είναι γεμάτο τοποθεσίες για όλα τα γούστα. Έχω ξεχωρίσει κάποιες από αυτές και παραθέτω τα διαφημιστικά τους κουμπιά για περαιτέρω αναζήτηση.

Φοβερή μηχανή αναζήτησης. Check it out!!!Ταχυδρομικές λίστες για όλα τα γούστα. Φτιάξε κι εσύ τη δική σου (αρκεί να βρεις ανθρώπους να συμμετέχουν, πράγμα αρκετά δύσκολο...)

Είναι αρκετά σπαστικό, αλλά κάνει τη δουλειά του καλά και οργανωμένα (αν και κολλάει πολλές φορές, ενώ άλλες απλά δεν είναι αρκετό...)

Το λογισμικό ενός λειτουργικού PC

 

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας


Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας αντικατοπτρίζει τις απόψεις του δημιουργού της.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2005, ώρα 21:21.